Exact een jaar geleden bracht een warme oproep alle eventbureau’s samen in een gezellige sfeer van amicale rivaliteit. Dat er knappe koppen rondlopen in de evenementenwereld behoeft geen betoog, maar het kaf van het koren scheiden kon alleen maar met een straffe interactieve quiz.  MoJuice hostte ‘Het Slimste Evenementenbureau’ om het pleit op fijne wijze te beslechten, en dat allemaal voor het goede doel van vzw Kinumai.

Samen haalden we niet minder dan 3200 euro op. Het bedrag werd ondertussen goed besteed aan het toegankelijk maken van winkelruimtes in Brussel en het financiëren van verder onderzoek naar een flexibel rollator systeem. Merci!

Benieuwd naar het sterke werk van Kinumai? Binnenkort komt hun website online. We houden jullie zeker op de hoogte. En nog een dikke merci aan Pur Sang Catering, Feekit / Olivier Schalbroeck en First Rental voor de support. Zonder jullie was het nooit mogelijk geweest.

Eén jaar geen events, een volledig jaar jaar geen of nauwelijks steun van overheidswege. We hopen dat het jullie allemaal goed gaat. En nog meer willen we jullie graag terugzien op de echte live events waar we opnieuw krachtig de handen in elkaar kunnen slaan om te doen wat jullie het best kunnen: verbazen met knappe state-of-the-art events die mensen samenbrengen.

Het Slimste Eventbureau krijgt zeker en vast een vervolg zodra we weer allemaal goed op weg zijn. Ondertussen kunnen jullie hier alvast genieten van een terugblik.

En wij willen nog altijd graag weten wie de slimste is :)

Bedankt #Balthazar #Citycubes #Dsidegroup #DynamicEvents #EscapeEvents #ExceptionalEvents #EventMasters #FastForward #JadaEvents #MeetMarcel #NewBallsPlease #OpenTheFridge #TheOvalOffice